Wie zijn wij?

Over RUFO schoonmaakdiensten

RUFO schoonmaakdiensten heeft al sinds de oprichting in 1990 door Ruud Fortman, de drie P’s (People, Planet, en Profit) hoog in het vaandel staan. Recent is dit beloond door op de PSO ladder trede 3 te behalen. De medewerkers groeien met het bedrijf mee en krijgen opleidingen om op de meest moderne manier hun werk uit te voeren. De vaste kern van medewerkers werkt er al jaren en inmiddels telt het bedrijf meer dan 90 medewerkers

Ons super team van RUFO clean

Smart-Cleaning

“Onze medewerkers willen alleen nog werken met Smart Cleaning!”

“Door onze opdrachtgever zijn wij met Smart Cleaning in aanraking gekomen”, Sidney Fortman, algeheel directeur bij RUFO Schoonmaakdiensten moet er om glimlachen. “Ons bedrijf werkt samen met Portaal, één van de grotere woningbouwcorporaties in Nederland. Portaal wilde dat wij de portieken met de Stair Well methode van Smart Cleaning gingen schoonmaken, en deze methode moest op korte termijn worden toegepast. Eerlijk gezegd dachten wij dat het nooit zou gaan lukken. Maar het lukte wel. Heel goed zelfs. En onze jongens waren meteen verkocht. Die willen nu niets anders meer.”

Dat begrijpt Sidney Fortman wel. “De methodes van Smart Cleaning zijn met de schoonmaker in het achterhoofd ontwikkeld. Mijn medewerkers hoeven veel minder kracht te zetten en geen ongemakkelijke bewegingen meer te maken. Dus kost het minder moeite, zijn ze sneller klaar en is het beter schoon. Dat maakt het werk veel leuker, toch?”

Toepassing
Inmiddels past RUFO schoonmaakdiensten de methodes van Smart Cleaning toe op bijna al hun panden. “We doen niet alleen trappenhuizen, ook zorginstellingen, kantoorpanden, studentenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, alles. We zien overal dat het werk makkelijker wordt, sneller gedaan is en dat de kwaliteit van de schoonmaak omhoog gaat. En omdat de moppen langer meegaan, hoeven we ook minder weg te gooien. Het is nog eens beter voor het milieu ook!”

Samenwerking
Het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met respect voor mensen en milieu hangt al jaren bij RUFO aan de muur. Sidney: “daarom werken wij onder andere veel samen met Crohill. Dit bedrijf is voor ons dan ook veel meer dan een leverancier. Het voelt alsof we echt samen iets opbouwen. Voor mij is Crohill een partner die altijd voor me klaar staat. Ze kijken echt naar wat beter is voor onze medewerkers, onze klanten en onze planeet.”

Partner DZB - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met respect voor mensen en milieu hangt al jaren bij ons aan de muur.
U leest hier waarom!

Partner van DZB
Onze gediplomeerde projectleidsters hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van DZB medewerkers op grote projecten. Het doel is re-integratie naar een reguliere werkplek, bij ons of elders. Het werken met DZB'ers maakt iedereen blij!'

Veilige schoonmaakmiddelen met groots effect
Onze microbiologische schoonmaakmiddelen zijn vriendelijk voor het milieu. Dat is bovendien beter voor u én voor onze medewerkers. Het
resultaat is prachtig schoon en blijft lang fris!

Samen bijdragen
Sport verbindt mensen en stimuleert sociale vaardigheden. Al jaren is Ruud Fortman actief als voetbaltrainer. Voetballers gaan na hun
sportcarrière geregeld als huismeester voor ons aan het werk; deze sociale doeners zijn geknipt voor het vak! Ruud’s leiderschap inspireert niet alleen zijn gezin, maar ook het hechte team van medewerkers. Samen dragen we bij aan prettig wonen, werken, leren en spelen voor iedereen.

RUFO Schoonmaakdiensten Adres: Kabelbaan 5, 2352 BL Leiderdorp Telefoon: 071 541 40 95