Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf RUFO levert schoonmakers en huismeesters. Al meer dan 25 jaar!

Ruud en Ivonne Fortman begonnen in 1990 met RUFO Clean. Hun zonen Sidney en Noël zitten nu ook in de zaak. We zijn heel trots dat we door de leden van de Leiderdorpse Ondernemers Vereniging werden verkozen tot Beste Ondernemer van 2015!

Onze duidelijk herkenbare medewerkers zijn meegegroeid met het bedrijf en krijgen een opleiding om op een moderne manier hun werk uit te voeren. Voor klanten kan dat flinke kostenbesparingen opleveren.

De harde kern van medewerkers werkt hier al jaren. Als er extra arbeidskrachten nodig zijn, komen die meestal binnen via ons eigen netwerk. Inmiddels telt onze groep medewerkers wel 90 mensen. En daar zijn we best trots op!

Ons super team van RUFO clean

'RUFO clean en DZB... Pure perfectie!'

Angel Engelbert, dzb leiden

Partner DZB - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met respect voor mensen en milieu hangt al jaren bij ons aan de muur.
U leest hier waarom!

Partner van DZB
Onze gediplomeerde projectleidsters hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van DZB medewerkers op grote projecten. Het doel is re-integratie naar een reguliere werkplek, bij ons of elders. Het werken met DZB'ers maakt iedereen blij!'

Veilige schoonmaakmiddelen met groots effect
Onze microbiologische schoonmaakmiddelen zijn vriendelijk voor het milieu. Dat is bovendien beter voor u én voor onze medewerkers. Het
resultaat is prachtig schoon en blijft lang fris!

Samen bijdragen
Sport verbindt mensen en stimuleert sociale vaardigheden. Al jaren is Ruud Fortman actief als voetbaltrainer. Voetballers gaan na hun
sportcarrière geregeld als huismeester voor ons aan het werk; deze sociale doeners zijn geknipt voor het vak! Ruud’s leiderschap inspireert niet alleen zijn gezin, maar ook het hechte team van medewerkers. Samen dragen we bij aan prettig wonen, werken, leren en spelen voor iedereen.

RUFO Schoonmaakdiensten Adres: Kabelbaan 5, 2352 BL Leiderdorp Telefoon: 071 541 40 95