Schoonmaakdiensten

Nieuwsoverzicht

Corona artikelen

30 september 2020

Nu in de actie alle Corona artikelen, mondkapjes en desinfectie, alleen bij RUFO Schoonmaakdiensten!

Mondkapjes te koop

28 september 2020.

Mondkapjes zijn per vandaag een normaal beeld geworden in Nederland.

De vraag is enorm en wij denken met deze aantrekkelijke prijs in een behoefte te voorzien voor onze klanten

Specificaties:
*3 laags mondkapjes blauw
50 stuks in een doos

Nettoprijs per doos van 50 stuks is € 22,50 (per mondkapje € 0,45)

40 dozen van 50 stuks in een omdoos (2000 stuks) Nettoprijs per omdoos € 640,00 (per mondkapje € 0,32)

De mondkapjes zijn uit voorraad leverbaar !

Thermometer Desinfectie zuil

30 september 2020

Nu bij RUFO Schoonmaakdiensten verkrijgbaar de infrarood Thermometer Desinfectie zuil met contactloze dispenser.

Oudere nieuws artikelen

Wij gaan verhuizen!

Juni 2019

Vanaf Eind September kunt u ons bedrijfskantoor vinden aan de Achthovenerweg, nr 19A te Leiderdorp.

Wegens groei zijn wij opzoek gegaan naar een nieuw kantoorpand, wij hebben er erg veel zin in om aldaar onze nieuwe thuisbasis te vestigen.

Samenwerking Swetterhage

April-2019

RUFO schoonmaakdiensten is trots op de samenwerking die wij op Swetterhage zijn aangegaan.

Hierbij hebben wij een samenwerking met DZB leiden om er voor te zorgen dat we met elkaar de gehele schoonmaak verzorgen. 

Met elkaar vierde wij het officiële moment met de medewerkers waarbij we konden genieten van de heerlijke gebakjes !!! 

Portaal

April-2019

Woningcorporatie Portaal en RUFO schoonmaakdiensten verlengen hun samenwerkingsverband voor de komende 3 jaar !! In de wooncomplexen van portaal in Leiden heeft de traditionele mop met emmer en sopwater logischerwijze plaatsgemaakt voor de Smart Cleaning van Crohill. Hiermee pakken woningcorporatie Portaal, RUFO schoonmaakdiensten de voorsprong in beleving, uitvoering, duurzaamheid en financieel voordeel, en hogere schoonmaak kwaliteit.

Unibail-Rodamco-Westfield

Januari

Vandaag hebben Unibail-Rodamco-Westfield (namens winkelcentrum Leidsenhage/toekomstig Mall of the Netherlands) en RUFO projecttoezicht hun samenwerking voor de komende 3 jaar ondertekend.

 Als afspraken, communicatie en kwaliteit voor u belangrijk zijn, kies dan voor de zekerheid van RUFO projecttoezicht bv.

Duwo

Januari

Vanaf 2 januari starten wij met de dagelijkse schoonmaak uitvoering bij DUWO, deze organisatie heeft 32.000 studentenkamers en woningen in onder andere de steden Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag en Leiden.Wij gaan starten op een van de locaties in Leiden en wij zijn blij met de samenwerking met deze mooie opdrachtgever. Het nieuwe jaar kan niet beter beginnen

Onderhoud vloeren Activite

December

Afgelopen weekend de vloeren van onze opdrachtgever Activite mogen reinigen. En ook dit keer zie je duidelijk verschil. Ons advies is laat uw vloeren regelmatig reinigen. Op langer termijn scheelt dit in de kosten, en blijft uw vloer langer mooi.Door het intensieve gebruik van de apparatuur is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Na afloop is er een duidelijk verschil zichtbaar.

Nieuwe kleding huismeesters

December

De kleding voor de huismeesters ligt klaar,
Binnenkort meer nieuws !

Opdracht gemeente Leiden

November

We hebben weer een mooie opdracht uit mogen voeren voor de gemeente Leiden.

De 3-Octoberhal ziet er na onze werkzaamheden weer mooi uit!

DZB campagne!

Oktober

Soms zijn er mensen die moeilijk mee kunnen doen in het arbeidsproces.
Ze willen wel, maar ze kunnen niet altijd.
Ze hebben een zogeheten 'afstand tot de arbeidsmarkt'. Dat kan zomaar ontstaan door ziekte, beperking of een tegenslag.
Of omdat ze gewoon het tempo even niet meer kunnen bijbenen. Gewone mensen dingen die horen bij het leven van alledag.

Wil je meer lezen? Check dan deze link,
https://www.dzb.nl/

Keuken reinigen?

Oktober

RUFO-schoonmaakdiensten mocht de dieptereiniging uitvoeren in de keuken van Rugby Club D.I.O.K te Leiden.
In de keuken van uw bedrijfsrestaurant of sportkantine worden dagelijks snacks en maaltijden bereid voor medewerkers en gasten

Glasbewassing in het zonnetje.

Juli 2018

Ook vandaag met het warme zomerweer heeft RUFO-schoonmaakdiensten weer een mooie oplevering mogen uitvoeren, het bewassen van al het glas, en het schoon opleveren van het dak en boeidelen. Deze mooie locatie van Gemiva SVG groep de Hoeve Cronesteijn is een zorg- en activiteitenboerderij in Leiden. Cliënten doen hier arbeidsmatige, dienstverlenende en recreatieve activiteiten.

Sponsoren jaarmarkt Leiderdorp

augustus 2018

Stichting jaarmarkt Leiderorp organiseert op zaterdag 8 september 2018 een jaarmarkt in Leiderdorp. De jaarmarkt vormt met 100 kraampjes op de Laan van Berendrecht een verbinding tussen de winkelcentra Winkelhof en Santhorst. Beide winkelcentra krijgen een eigen horecaplein. Bij het winkelhof komt er een podium met diverse optredens. Bij het Santhorst komt er een mini foodtruckfestival, met een luchtkussen voor de allerkleinste gasten. Mede mogelijk gemaakt door de sponsors waaronder ook RUFO schoonmaakdiensten BV!

Een warme oplevering!

Juli 2018

Met het warme zomerweer heeft RUFO schoonmaakdiensten weer een mooie oplevering mogen uitvoeren, het bewassen van al het glas, en het schoon opleveren van de dak en boeidelen. Deze mooie locatie van Gemiva SVG groep de Hoeve Cronesteijn is een zorg- en activiteitenboerderij in Leiden.

Heeft u onze bedrijfsauto al zien rijden?

Juli 2018

Onze nieuwe aanwinst de Ford Courrier onlangs geheel in stijl bestickerd. Op de zijkanten en achterkant springt ons herkenbare RUFO schoonmaakdiensten logo direct in het oog. Zo herkent u onze nieuwe bedrijfsauto in een oogopslag!

RUFO schoonmaakdiensten en DZB leiden doen aan maatschappelijkverantwoord ondernemen

Juli 2018

RUFO schoonmaakdiensten en DZB leiden doen aan maatschappelijkverantwoord ondernemen !! En dit gaat niet alleen om onze productieprocessen, maar beide organisaties gaan erin mee. Een belangrijke factor hierin zijn onze medewerkers. Deze moeten een voorbeeld zijn voor onze organisatie en een weerspiegeling zijn van de visie van onze organisatie. Daarom stimuleren wij een gezonde levensstijl van onze medewerkers. Dit doen wij onder andere door een bakfiets aan te bieden waarop onze medewerkers naar onze diverse locaties fietsen. Dagelijks zullen honderden mensen onze medewerkers op de fiets zien en ons bedrijf associeren met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een win-win situatie dus !!!

RUFO clean heeft de erkenning SBB Leerbedrijf.

Juli 2018

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

De "Gulden Klinker" gewonnen door woonlocatie De Toren.

Juli 2018

Dit jaar is De Gulden Klinker uitgereikt aan het wooncomplex: Couperus De Toren in Ypenburg waar onze huismeester, Ulrich Lie Kon Pauw zijn werkzaamheden uitvoert.
Onze huismeester heeft mede vanwege zijn inzet en de goede samenwerking met de bewoners ervoor gezorgd dat dit jaar de "Gulden Klinker" gewonnen is door de woonlocatie De Toren.

Weer mooie vloeren op de scholen en kinderdagverblijven

juli 2018

RUFO schoonmaakdiensten begon vorige week met het linoleum. Nog 18 scholen te gaan in 5 weken!
Wat een kanjers onze vloeren specialisten!

Samenwerking tussen RUFO clean en Leger des Heils.

februari 2018

RUFO schoonmaakdiensten BV. vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom zijn wij trots met de samenwerking met het Leger des Heils te leiden! Zorgen en ontzorgen staat bij ons hoog aangeschreven!

Samenwerking tussen RUFO clean en Sensitech.

februari 2018

Rufo schoonmaakdiensten verzorgt de schoonmaakdiensten bij Sensitech in Sassenheim. Wij zijn zeer content met deze mooie klant, dit is wederom een mooie klant aan wie wij onze diensten mogen verlenen.

Het Keurmerk schoonmaken is een vak wederom verlengd voor 2 jaar.

december 2017.

In november 2017 heeft er een herinspectie van dit keurmerk plaats gevonden. bij deze inspectie blijkt dat RUFO clean nog steeds voldoet aan de nieuwste keurmerkeisen en het SIEV keurmerk is voor 2 jaar verlengd.

Uitbreiding dienstverlening met reinigen van zonnepanelen.

oktober 2017.

Na verloop van tijd raken zonnepanelen vervuild door stof, zand of vogelpoep. RUFO clean kan uw panelen vakkundig reinigen en onderhouden. Interesse? bel 071-5414095 voor een offerte op maat.

Schoonmaakdienstverlening op hoog niveau.

oktober 2017.

Niet alleen op de grond leveren wij kwaliteit in onze schoonmaakdiensten, maar ook op zeer hoog niveau. Interesse in onze dienstverlening  neem dan contact met ons op.

In opdracht van CVS woningontruiming nicotine woning opgeleverd.

oktober 2017.

Dit appartement heeft RUFO clean in opdracht van CVS woningontruiming schoon opgeleverd inclusief het witten van het plafond met nicotine aanslag. Ook hier maken wij een klant weer blij.

Voegen reinigen bij een van onze opdrachtgevers.

oktober 2017.

Vloeren reinigen is nodig maar ook de voegen moeten regelmatig gereinigd worden. Bij een van onze nieuwe opdrachtgevers hebben wij laten zien door het vakkundig reinigen hoe vies de vloer eigenlijk was.

V.V. Roodenburg heeft weer een schone tribune

september 2017

In opdracht van de Gemeente Leiden heeft ons bedrijf de tribune van v.v. Roodenburg vakkundig gereinigd.

Nieuwe dispensers voor uw bedrijf

september 2017

Mooi nieuwe dispenserlijn ook voor uw bedrijf, school of kantoor kunnen wij deze plaatsen. Voor een offerte kunt u ons bellen of mailen.

Opdracht van Mulder Shipyard

september 2017

Ons bedrijf mocht de opleveringsschoonmaak doen van dit mooie jacht. Na een proefvaart naar Scheveningen vanuit Zoeterwoude waarna deze naar zijn nieuwe eigenaar is gegaan.

Reclameborden bij v.v SEV weer mooi schoongemaakt door RUFO clean

Augustus 2017

Als sponsor van voetbalvereniging SEV zorgen wij uiteraard ook voor schone reclameborden.

RUFO clean doet de oplevering schoonmaak van nieuwe appartementen hartje Den Haag

Augustus 2017

Voor een voor onze opdrachtgevers heeft RUFO clean deze nieuwbouw appartementen in hartje Den Haag mogen opleveren.

Ons Doel (woningstichting Leiden) en RUFO clean gaan samenwerking aan

Augustus 2017

RUFO clean gaat met ingang van april de schoonmaak verzorgen in het wooncomplex NW Groenhoven te Leiden.Woningstichting Ons Doel en RUFO clean gaan een samenwerkingsovereenkomst aan voor 3 jaar.

Reinigen van zonnepanelen

13 juli 2017

Uit onderzoek  van het TNO is gebleken dat door vervuiling het rendement van panelen afneemt. Dit kan oplopen tot zelfs 10 procent. Zonnepanelen kunnen door ons bedrijf vakkundig worden gereinigd. Als de vervuiling niet te groot is kan dit eenvoudig met osmosewater. Bij sterke vervuiling is een reinigingsmiddel noodzakelijk.

Gevelreining uitgevoerd bij O'Neill in Warmond

9 juni 2017

Gevelreiniging is van groot belang voor de uitstraling voor uw pand. Onze specialisten hebben deze opdracht met aandacht voor de klant uitgevoerd en zijn trots op het eindresultaat.

Samenwerking tussen RUFO clean en Ons Doel

17 februari 2017

Rufo clean gaat met ingang van april de schoonmaak verzorgen in het wooncomplex NW Groenhoven te Leiden.
Woningcorporatie Ons Doel en RUFO clean gaan een samenwerkingsovereenkomst aan voor 3 jaar.

RUFO clean BV ook partner van SPARK (nieuw platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de Leidse regio).

17 februari 2017

De samenwerkende partijen organiseren binnen het platform workshops en masterclasses voor medewerkers en managers. Op die manier worden ervaringen gedeeld om van elkaar te leren en te inspireren. Spark wordt gefaciliteerd door DZB, het reintegratiebedrijf van de gemeente Leiden.

Samenwerking tussen RUFO clean en O'Neill

13 september 2016

RUFO clean bv glasbewassing is per 1 september 2016 een samenwerking aangegaan met O’Neill. De bewassing van de twee grote kantoorobjecten in Warmond zijn reeds aan de buitenkant uitgevoerd. RUFO clean BV zal op verzoek van O’Neill een offerte uitbrengen voor de hogedrukreiniging van alle betonnen gevels van het hoofdkantoor, dakopbouw, koepels en afwerkbeplating.

RUFO clean verwelkomt nieuwe klant VVE Schans van Valdez

1 december 2016

 RUFO clean BV is zeer verheugd dat het weer een Vereniging van Eigenaren mag verwelkomen in het klantenbestand. Vanaf 1 december 2016 zal RUFO clean BV de schoonmaakdienstverlening uit gaan voeren op het luxe VVE complex de Schans van Valdez. Dit is een kleinschalig nieuwbouwproject met uitzicht op de nieuwe Rijn.

Samenwerking met DZB bij Gemiva Swetterhage

10 september 2016

Swetterhage ondergaat in de komende jaren een grote metamorfose. Nieuwbouw van woningen, maar ook de schoonmaak !!! RUFO clean en DZB leiden zullen de schoonmaak gezamenlijk verzorgen voor de locatie Jakweide 105 t/m 107 . Dit moet ervoor zorgen dat het schoonmaak weer helemaal aansluit bij de wensen en eisen van de cliënten in deze tijd !!!

Uitbreiding samenwerking RUFO en Gemiva - SVG Groep

Juni 2018

Rufo schoonmaakdiensten bv breidt de samenwerking met de Gemiva - SVG groep verder uit met de locaties Castorstraat, Ambonstraat en de Pegasusstraat. 

In het bijzijn van locatiemanager Sam Domna Gemiva - SVG groep, Marcel ter Hoog en Norbert Bakker Adviseur facilities Gemiva - SVG groep zijn vandaag de handtekeningen gezet. Hiermee wordt de samenwerking tussen Rufo schoonmaakdiensten bv en De Gemiva - SVG groep nog verder uitgebreid.

Nieuwsoverzicht

RUFO Schoonmaakdiensten Adres: Achthovenerweg 19A 2351 AX Leiderdorp Telefoon: 071 541 40 95