Schoonmaakdiensten

Nieuwsoverzicht

Samenwerking tussen RUFO clean en Leger des Heils.

februari 2018

RUFO schoonmaakdiensten BV. vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom zijn wij trots met de samenwerking met het Leger des Heils te leiden! Zorgen en ontzorgen staat bij ons hoog aangeschreven!

Samenwerking tussen RUFO clean en Sensitech.

februari 2018

Rufo schoonmaakdiensten verzorgt de schoonmaakdiensten bij Sensitech in Sassenheim. Wij zijn zeer content met deze mooie klant, dit is wederom een mooie klant aan wie wij onze diensten mogen verlenen.

Het Keurmerk schoonmaken is een vak wederom verlengd voor 2 jaar.

december 2017.

In november 2017 heeft er een herinspectie van dit keurmerk plaats gevonden. bij deze inspectie blijkt dat RUFO clean nog steeds voldoet aan de nieuwste keurmerkeisen en het SIEV keurmerk is voor 2 jaar verlengd.

Uitbreiding dienstverlening met reinigen van zonnepanelen.

oktober 2017.

Na verloop van tijd raken zonnepanelen vervuild door stof, zand of vogelpoep. RUFO clean kan uw panelen vakkundig reinigen en onderhouden. Interesse? bel 071-5414095 voor een offerte op maat.

Schoonmaakdienstverlening op hoog niveau.

oktober 2017.

Niet alleen op de grond leveren wij kwaliteit in onze schoonmaakdiensten, maar ook op zeer hoog niveau. Interesse in onze dienstverlening  neem dan contact met ons op.

In opdracht van CVS woningontruiming nicotine woning opgeleverd.

oktober 2017.

Dit appartement heeft RUFO clean in opdracht van CVS woningontruiming schoon opgeleverd inclusief het witten van het plafond met nicotine aanslag. Ook hier maken wij een klant weer blij.

Voegen reinigen bij een van onze opdrachtgevers.

oktober 2017.

Vloeren reinigen is nodig maar ook de voegen moeten regelmatig gereinigd worden. Bij een van onze nieuwe opdrachtgevers hebben wij laten zien door het vakkundig reinigen hoe vies de vloer eigenlijk was.

V.V. Roodenburg heeft weer een schone tribune

september 2017

In opdracht van de Gemeente Leiden heeft ons bedrijf de tribune van v.v. Roodenburg vakkundig gereinigd.

Nieuwe dispensers voor uw bedrijf

september 2017

Mooi nieuwe dispenserlijn ook voor uw bedrijf, school of kantoor kunnen wij deze plaatsen. Voor een offerte kunt u ons bellen of mailen.

Opdracht van Mulder Shipyard

september 2017

Ons bedrijf mocht de opleveringsschoonmaak doen van dit mooie jacht. Na een proefvaart naar Scheveningen vanuit Zoeterwoude waarna deze naar zijn nieuwe eigenaar is gegaan.

Reclameborden bij v.v SEV weer mooi schoongemaakt door RUFO clean

Augustus 2017

Als sponsor van voetbalvereniging SEV zorgen wij uiteraard ook voor schone reclameborden.

RUFO clean doet de oplevering schoonmaak van nieuwe appartementen hartje Den Haag

Augustus 2017

Voor een voor onze opdrachtgevers heeft RUFO clean deze nieuwbouw appartementen in hartje Den Haag mogen opleveren.

Ons Doel (woningstichting Leiden) en RUFO clean gaan samenwerking aan

Augustus 2017

RUFO clean gaat met ingang van april de schoonmaak verzorgen in het wooncomplex NW Groenhoven te Leiden.Woningstichting Ons Doel en RUFO clean gaan een samenwerkingsovereenkomst aan voor 3 jaar.

Reinigen van zonnepanelen

13 juli 2017

Uit onderzoek  van het TNO is gebleken dat door vervuiling het rendement van panelen afneemt. Dit kan oplopen tot zelfs 10 procent. Zonnepanelen kunnen door ons bedrijf vakkundig worden gereinigd. Als de vervuiling niet te groot is kan dit eenvoudig met osmosewater. Bij sterke vervuiling is een reinigingsmiddel noodzakelijk.

Gevelreining uitgevoerd bij O'Neill in Warmond

9 juni 2017

Gevelreiniging is van groot belang voor de uitstraling voor uw pand. Onze specialisten hebben deze opdracht met aandacht voor de klant uitgevoerd en zijn trots op het eindresultaat.

Samenwerking tussen RUFO clean en Ons Doel

17 februari 2017

Rufo clean gaat met ingang van april de schoonmaak verzorgen in het wooncomplex NW Groenhoven te Leiden.
Woningcorporatie Ons Doel en RUFO clean gaan een samenwerkingsovereenkomst aan voor 3 jaar.

RUFO clean BV ook partner van SPARK (nieuw platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de Leidse regio).

17 februari 2017

De samenwerkende partijen organiseren binnen het platform workshops en masterclasses voor medewerkers en managers. Op die manier worden ervaringen gedeeld om van elkaar te leren en te inspireren. Spark wordt gefaciliteerd door DZB, het reintegratiebedrijf van de gemeente Leiden.

Samenwerking tussen RUFO clean en O'Neill

13 september 2016

RUFO clean bv glasbewassing is per 1 september 2016 een samenwerking aangegaan met O’Neill. De bewassing van de twee grote kantoorobjecten in Warmond zijn reeds aan de buitenkant uitgevoerd. RUFO clean BV zal op verzoek van O’Neill een offerte uitbrengen voor de hogedrukreiniging van alle betonnen gevels van het hoofdkantoor, dakopbouw, koepels en afwerkbeplating.

RUFO clean verwelkomt nieuwe klant VVE Schans van Valdez

1 december 2016

 RUFO clean BV is zeer verheugd dat het weer een Vereniging van Eigenaren mag verwelkomen in het klantenbestand. Vanaf 1 december 2016 zal RUFO clean BV de schoonmaakdienstverlening uit gaan voeren op het luxe VVE complex de Schans van Valdez. Dit is een kleinschalig nieuwbouwproject met uitzicht op de nieuwe Rijn.

Samenwerking met DZB bij Gemiva Swetterhage

10 september 2016

Swetterhage ondergaat in de komende jaren een grote metamorfose. Nieuwbouw van woningen, maar ook de schoonmaak !!! RUFO clean en DZB leiden zullen de schoonmaak gezamenlijk verzorgen voor de locatie Jakweide 105 t/m 107 . Dit moet ervoor zorgen dat het schoonmaak weer helemaal aansluit bij de wensen en eisen van de cliënten in deze tijd !!!

Nieuwsoverzicht

RUFO clean schoonmaakdienstverlening Adres: Kabelbaan 5, 2352 BL Leiderdorp Telefoon: 071 541 40 95