Schoonmaakdiensten

Schoonmaakdiensten

Portaal en Rufoschoonmaakdiensten

Over portaal : "We zijn een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. We hebben én oog voor de klant én oog voor de zakelijke kant: de exploitatie van het vastgoed. Met andere woorden: we zoeken een goede balans tussen maatschappelijk en economisch rendement. Dat doen we in vijf stedelijke gebieden: Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht en Leiden. Daarnaast hebben we een eigen onderhoudsbedrijf Vastgoed Onderhoud Centrale (VOC). We beheren iets meer dan 50.000 woningen."

RUFOSchoonmaakdiensten&Stair-Well
Stair- Well is een methode om trappenhuizen beter schoon te maken. Een trappenhuis is het visitekaartje van een gebouw. Het moet niet alleen schoon zijn maar ook veilig.

Problematiek trappenhuizen
Lekstrepen, waas op de vloer, zwarte voegen allemaal door gebruik van slecht materiaal. Vaak zien wij dat het vuil word versmeerd over het trappenhuis inplaats van verwijderd.

Slimme oplossing
RUFO clean heeft  samen met zijn leverancier moppen ontwikkeld die gemaakt zijn van bijzonder absorberend materiaal. Deze moppen 2 in 1 neemt al het vuil op en houdt het vast in plaats van het te versmeren.

Resultaten
Geen restwater = geen lekstrepen en randvervuiling
Korte droogtijd = veiliger
75% minder waterverbruik

‘FloreoKids werkt al vele jaren samen met RUFO Schoonmaakdiensten vanwege de constante kwaliteit en de persoonlijke benadering. De organisatie groeit. Toch kunnen ze bij calamiteiten snel bijsturen en inspringen. En dat altijd met oog voor de klant.’

Marlen Visser, bedrijfsmanager Floreo Kids

RUFO Schoonmaakdiensten blinkt uit in schoonmaken. Hier kunt u op rekenen:

  • Kwaliteit! We zijn geregistreerd houder van het Keurmerk Siev Nederland én VCA gecertificeerd.
  • Afspraak = afspraak!
  • Altijd bereikbaar via Clean-It, ons one-line systeem voor aanvragen en meldingen. Daarnaast is er elke maand persoonlijk contact.
  • Milieuvriendelijke microbiologische schoonmaakmiddelen (eigen label).

Met RUFO Schoonmaakdiensten als partner worden uw gebouwen schoner en prettiger om in te werken, te leren en te leven!

Kantoorgebouwen – Musea – Zorginstellingen – Onderwijsgebouwen – Huisartsenpraktijken – Kinderdagverblijven – Sportaccommodaties – Gemeentelijke instellingen – Verenigingen van Eigenaren – Woningcorporaties

Keurmerk Goedhart Helden

Verantwoord ondernemen is van groot belang voor ons, wij proberen middels verschillende trajecten bij te dragen aan inclusiviteit op de werkvloer. Door inzet inzet zijn wij beloond met het Goed hart keurmerk met 3 sterren.

Wil u meer weten over dit keurmerk? Klik dan op de onderstaande link.

https://goedhartkeurmerk.nl/helden/

RUFO Schoonmaakdiensten Adres: Achthovenerweg 19A 2351 AX Leiderdorp Telefoon: 071 541 40 95