Huismeesterdiensten

Huismeesterdiensten

Wist u dat RUFO projecttoezicht bij haar opdrachtgevers ook huismeesterdiensten aanbied. De dienst ‘huismeesterschap’ richt zich niet alleen op de traditionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders. 

Met een flexibele dienstverlening wil RUFO projecttoezicht ook inspelen op de interesse van andere opdrachtgevers.

We zien de vraag vanuit de markt toenemen. Een huismeester op locatie past in de trend naar meer beleving die bewoners en gebruikers van gebouwen zoeken. Aan klein onderhoud of een storing hoeft dan geen gespecialiseerd bedrijf meer te pas te komen.

Het aanbieden van huismeesters en conciërges sluit nauw aan op ons huidige dienstenpakket. 

Met RUFO schoonmaakdiensten zijn wij al actief in het schoonmaakonderhoud in opdracht van woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders. Met RUFO projecttoezicht proberen we dan ook een breder marktsegment aan te spreken.

De inzet van een huismeester of conciërge is altijd maatwerk. RUFO projecttoezicht beschikt dan ook over gespecialiseerde medewerkers. Al naar gelang het eisenpakket van opdrachtgevers levert RUFO projecttoezicht een huismeester op maat. Die heeft in alle gevallen een hospitality training gevolgd, eventueel aangevuld met trainingen en cursussen die passen bij het takenpakket.

Toenemende belangstelling

Ook in scholen, kantoor- en overheidsgebouwen signaleren wij een toenemende belangstelling voor een vaste medewerker op locatie die breed inzetbaar is. Onze Medewerkers zijn inzetbaar voor eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, maar ook voor sociale controle of meer servicegerelateerde taken die passen in het profiel van facility hosts, zoals het ontvangen van bezoekers en het aannemen van pakketjes.

De snelle en flexibele handelwijze van RUFO projecttoezicht maakte indruk op mij!

Dries Kruithof, vve beheerder
Staedion Woningcorporatie den haag

Belangstelling?
Neem dan contact op via RUFO Projecttoezicht op ons telefoonnummer 071-5414095.

Huismeesters van RUFO Projecttoezicht
Werken onder andere voor VvE Beheer  - Woningcorporatie Portaal  - VVE Twinss - Woningcorporatie Staedion Den Haag. -
Unibail the Mall Leidschenhage -
Unibail Stadshart Zoetermeer

Huismeesters voor het Staedion wooncomplex,
Den Haag Ypenburg

Voor diverse VvE’s en woningcorporaties verzorgen wij huismeesterdiensten. Sinds januari 2016 doen we dat ook voor een groot wooncomplex van Staedion in Den Haag.
Onze huismeester zorgt dagelijks voor een veilige en ordelijke omgeving. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor de bewoners, bijvoorbeeld als er calamiteiten of storingen zijn. Ook voert hij klein onderhoud uit. Zo is het complex veiliger, blijft het netjes en woont het prettig.
En Staedion heeft weer een zorg minder!

RUFO Schoonmaakdiensten Adres: Achthovenerweg 19A 2351 AX Leiderdorp Telefoon: 071 541 40 95